Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.4g0g0.4g
Palsternakka 3.8g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Karjalanpaisti atria 700g22g35kcal4.2g0g2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g117kcal10.2g7.4g4.2g2.4g
Valittu annoskoko138g59kcal5.1g3.7g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g29kcal2.6g1.9g1.1g0.6g
Arvot/100g100g42kcal3.7g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472