Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 119g34kcal1.2g5.5g0.4g2.1g
Bataatti, kuorittu 141g114kcal2.2g23.7g0.1g4.2g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Herkkusieni 141g22kcal3g0.4g0.5g2.1g
Karjalanpaisti atria 700g219g350kcal41.6g0g20.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.9g19kcal1.4g0.3g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2765g1176kcal102g75.8g45.8g23.8g
Valittu annoskoko1383g588kcal51g37.9g22.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna691g294kcal25.5g19g11.5g6g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472