Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 859g248kcal8.6g39.5g2.6g15.5g
Bataatti, kuorittu 1018g824kcal16g171.3g0.5g30.5g
Palsternakka 271g173kcal1.4g32g1.1g12.2g
Purjosipuli 271g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)407g110kcal5.3g19.5g0.8g6.9g
Herkkusieni 1018g162kcal21.4g3.1g3.4g15.3g
Karjalanpaisti atria 700g1583g2533kcal300.8g0g145.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala50g139kcal10g2.5g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 4523g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8500kcal736.8g548.8g329g172.2g
Valittu annoskoko10000g4250kcal368.4g274.4g164.5g86.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2125kcal184.2g137.2g82.3g43.1g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472