Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 166g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Bataatti, kuorittu 197g159kcal3.1g33.1g0.1g5.9g
Palsternakka 53g33kcal0.3g6.2g0.2g2.4g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Herkkusieni 197g31kcal4.1g0.6g0.6g3g
Karjalanpaisti atria 700g306g490kcal58.2g0g28.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g27kcal1.9g0.5g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3871g1645kcal142.6g106.4g63.6g33.4g
Valittu annoskoko1936g823kcal71.3g53.2g31.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna968g411kcal35.7g26.6g15.9g8.4g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472