Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 214g62kcal2.1g9.8g0.6g3.8g
Bataatti, kuorittu 253g205kcal4g42.6g0.1g7.6g
Palsternakka 68g43kcal0.3g8g0.3g3g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Herkkusieni 253g40kcal5.3g0.8g0.8g3.8g
Karjalanpaisti atria 700g394g630kcal74.8g0g36.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g35kcal2.5g0.6g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4977g2116kcal183g136.6g81.6g42.6g
Valittu annoskoko2488g1058kcal91.5g68.3g40.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1244g529kcal45.8g34.2g20.4g10.7g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472