Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 24g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Karjalanpaisti atria 700g44g70kcal8.3g0g4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g235kcal20g15.2g9g4.6g
Valittu annoskoko277g118kcal10g7.6g4.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna138g59kcal5g3.8g2.3g1.2g
Arvot/100g100g43kcal3.6g2.7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472