Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 36g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7.1g0g1.3g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Herkkusieni 42g6.7kcal0.9g0.1g0.1g0.6g
Karjalanpaisti atria 700g66g105kcal12.5g0g6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g353kcal30.8g22.6g13.2g7g
Valittu annoskoko415g176kcal15.4g11.3g6.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna208g88kcal7.7g5.7g3.3g1.8g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472