Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 430g124kcal4.3g19.8g1.3g7.7g
Bataatti, kuorittu 509g412kcal8g85.6g0.3g15.3g
Palsternakka 136g86kcal0.7g16g0.5g6.1g
Purjosipuli 136g31kcal2.5g3.3g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.6g9.8g0.4g3.5g
Herkkusieni 509g81kcal10.7g1.5g1.7g7.6g
Karjalanpaisti atria 700g792g1266kcal150.4g0g72.8g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g70kcal5g1.2g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2261g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4251kcal368.4g274.4g164.6g86g
Valittu annoskoko5000g2125kcal184.2g137.2g82.3g43g
Annoskoko puolitettuna2500g1063kcal92.1g68.6g41.2g21.5g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472