Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 48g14kcal0.5g2.2g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 56g46kcal0.9g9.5g0g1.7g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Herkkusieni 56g8.9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Karjalanpaisti atria 700g88g140kcal16.6g0g8g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.7g7.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g470kcal40.8g30.6g17.8g9.6g
Valittu annoskoko553g235kcal20.4g15.3g8.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna276g117kcal10.2g7.7g4.5g2.4g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.8g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472