Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 570g165kcal5.7g26.2g1.7g10.3g
Bataatti, kuorittu 675g547kcal10.6g113.7g0.3g20.3g
Palsternakka 180g115kcal0.9g21.2g0.7g8.1g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Herkkusieni 675g107kcal14.2g2g2.2g10.1g
Karjalanpaisti atria 700g1051g1681kcal199.6g0g96.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g92kcal6.6g1.7g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13272g5641kcal488.8g364.2g218g114.4g
Valittu annoskoko6636g2820kcal244.4g182.1g109g57.2g
Annoskoko puolitettuna3318g1410kcal122.2g91.1g54.5g28.6g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472