Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Karjalanpaisti atria 700g109g175kcal20.8g0g10.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.4g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1382g587kcal51g38g22.8g12g
Valittu annoskoko691g294kcal25.5g19g11.4g6g
Annoskoko puolitettuna346g147kcal12.8g9.5g5.7g3g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472