Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 665g192kcal6.7g30.6g2g12g
Bataatti, kuorittu 788g638kcal12.4g132.6g0.4g23.6g
Palsternakka 210g134kcal1.1g24.8g0.8g9.5g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Herkkusieni 788g125kcal16.5g2.4g2.6g11.8g
Karjalanpaisti atria 700g1226g1961kcal232.9g0g112.8g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala39g108kcal7.7g1.9g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15484g6581kcal570.4g424.8g254.6g133.4g
Valittu annoskoko7742g3290kcal285.2g212.4g127.3g66.7g
Annoskoko puolitettuna3871g1645kcal142.6g106.2g63.7g33.4g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472