Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 71g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Bataatti, kuorittu 84g68kcal1.3g14.2g0g2.5g
Palsternakka 23g14kcal0.1g2.7g0.1g1g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Herkkusieni 84g13kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Karjalanpaisti atria 700g131g210kcal24.9g0g12.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.1g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1659g705kcal60.8g45.6g27.2g14.4g
Valittu annoskoko830g353kcal30.4g22.8g13.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna415g176kcal15.2g11.4g6.8g3.6g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472