Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 760g219kcal7.6g35g2.3g13.7g
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.5g27g
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.3g1g10.8g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Herkkusieni 900g143kcal18.9g2.7g3g13.5g
Karjalanpaisti atria 700g1401g2241kcal266.1g0g128.9g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17696g7521kcal651.4g485.6g291.4g152.2g
Valittu annoskoko8848g3761kcal325.7g242.8g145.7g76.1g
Annoskoko puolitettuna4424g1880kcal162.9g121.4g72.9g38.1g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472