Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Bataatti, kuorittu 99g80kcal1.5g16.6g0g3g
Palsternakka 26g17kcal0.1g3.1g0.1g1.2g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Herkkusieni 99g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Karjalanpaisti atria 700g153g245kcal29.1g0g14.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.8g14kcal1g0.2g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1936g823kcal71.2g53g31.8g17g
Valittu annoskoko968g411kcal35.6g26.5g15.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna484g206kcal17.8g13.3g8g4.3g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472