Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 855g247kcal8.6g39.3g2.6g15.4g
Bataatti, kuorittu 1013g820kcal15.9g170.5g0.5g30.4g
Palsternakka 270g172kcal1.4g31.9g1.1g12.2g
Purjosipuli 270g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)405g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Herkkusieni 1013g161kcal21.3g3g3.3g15.2g
Karjalanpaisti atria 700g1576g2521kcal299.4g0g145g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala50g139kcal9.9g2.5g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19908g8461kcal733.4g546.2g327.4g171.6g
Valittu annoskoko9954g4231kcal366.7g273.1g163.7g85.8g
Annoskoko puolitettuna4977g2115kcal183.4g136.6g81.9g42.9g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472