Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 390g128kcal2.4g21.7g0.8g9.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 120g91kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 400g154kcal0.6g32.6g0.4g6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g26g43kcal4.5g5.5g0.3g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g37kcal0.1g8.4g0.3g0g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3702g1547kcal30.6g184.2g64g34.6g
Valittu annoskoko1851g773kcal15.3g92.1g32g17.3g
Annoskoko puolitettuna926g387kcal7.7g46.1g16g8.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548