Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1122kcal93.7g0g83.8g0g
Maissi jyvät 400g575kcal11.2g102.4g9.6g14.8g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g3864kcal239.6g212.4g221.6g31.6g
Valittu annoskoko975g1932kcal119.8g106.2g110.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna488g966kcal59.9g53.1g55.4g7.9g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729