Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton50g329kcal13g5.5g29.5g1g
Canderel makeutusjauhe2.5g10kcal0.1g2.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Kookoshiutale 8.8g58kcal0.7g0.6g5.6g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)50g215kcal38g2.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g1266kcal105.8g23.2g83.8g8.4g
Valittu annoskoko132g633kcal52.9g11.6g41.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna66g317kcal26.5g5.8g21g2.1g
Arvot/100g100g479kcal40g8.8g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892