Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton62g411kcal16.2g6.9g36.8g1.2g
Canderel makeutusjauhe3.1g12kcal0.1g2.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.5g28kcal1.4g0.8g1.6g2.3g
Kookoshiutale 11g72kcal0.9g0.7g7g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)62g268kcal47.4g3.1g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g1580kcal132g28.8g104.6g10.6g
Valittu annoskoko165g790kcal66g14.4g52.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna83g395kcal33g7.2g26.2g2.7g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892