Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton75g493kcal19.5g8.2g44.2g1.5g
Canderel makeutusjauhe3.7g14kcal0.1g3.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g1.9g2.7g
Kookoshiutale 13g87kcal1.1g0.8g8.5g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)75g321kcal56.9g3.7g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1896kcal158.6g34.4g125.6g12.6g
Valittu annoskoko198g948kcal79.3g17.2g62.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna99g474kcal39.7g8.6g31.4g3.2g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892