Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton87g575kcal22.7g9.6g51.5g1.7g
Canderel makeutusjauhe4.4g17kcal0.1g4.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g39kcal1.9g1.2g2.3g3.2g
Kookoshiutale 15g101kcal1.2g1g9.9g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)87g375kcal66.4g4.4g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g2212kcal184.6g40.6g146.6g14.8g
Valittu annoskoko231g1106kcal92.3g20.3g73.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna116g553kcal46.2g10.2g36.7g3.7g
Arvot/100g100g479kcal40g8.8g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892