Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton100g657kcal26g11g58.9g2g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Kookoshiutale 18g115kcal1.4g1.1g11.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)100g428kcal75.9g5g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g2528kcal211.2g46g167.6g16.8g
Valittu annoskoko264g1264kcal105.6g23g83.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna132g632kcal52.8g11.5g41.9g4.2g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892