Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton112g739kcal29.2g12.4g66.2g2.2g
Canderel makeutusjauhe5.6g22kcal0.2g5.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g50kcal2.5g1.5g2.9g4.1g
Kookoshiutale 20g130kcal1.6g1.3g12.7g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)112g482kcal85.3g5.6g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g2844kcal237.6g52g188.4g19g
Valittu annoskoko297g1422kcal118.8g26g94.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna149g711kcal59.4g13g47.1g4.8g
Arvot/100g100g479kcal40g8.8g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892