Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton125g821kcal32.4g13.7g73.6g2.5g
Canderel makeutusjauhe6.2g24kcal0.2g5.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 15g55kcal2.8g1.6g3.2g4.6g
Kookoshiutale 22g144kcal1.8g1.4g14.1g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)125g535kcal94.8g6.2g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g3160kcal264g57.4g209.2g21.4g
Valittu annoskoko330g1580kcal132g28.7g104.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna165g790kcal66g14.4g52.3g5.4g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892