Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton200g1316kcal52g22g118g4g
Canderel makeutusjauhe10g38kcal0.3g9.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Kookoshiutale 35g231kcal2.8g2.2g22.6g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)200g858kcal152g10g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g5065kcal423g92.2g335.6g34g
Valittu annoskoko529g2533kcal211.5g46.1g167.8g17g
Annoskoko puolitettuna265g1266kcal105.8g23.1g83.9g8.5g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892