Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton37g246kcal9.7g4.1g22.1g0.7g
Canderel makeutusjauhe1.9g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Kookoshiutale 6.6g43kcal0.5g0.4g4.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)37g161kcal28.4g1.9g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g948kcal79g17.2g62.8g6.4g
Valittu annoskoko99g474kcal39.5g8.6g31.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna50g237kcal19.8g4.3g15.7g1.6g
Arvot/100g100g479kcal39.9g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892