Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750g1245kcal142.5g0g75g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 250g331kcal6.6g8g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu85g107kcal9.4g0.3g7.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Kaurahiutale 50g187kcal7.2g28.5g3.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g3904kcal338.6g104.6g234.2g18.4g
Valittu annoskoko1310g1952kcal169.3g52.3g117.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna655g976kcal84.7g26.2g58.6g4.6g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897