Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 300g397kcal7.9g9.6g36g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.6g0.5g0.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Kaurahiutale 60g225kcal8.7g34.2g4.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g4685kcal406g125.6g281.2g22g
Valittu annoskoko1572g2342kcal203g62.8g140.6g11g
Annoskoko puolitettuna786g1171kcal101.5g31.4g70.3g5.5g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897