Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1050g1743kcal199.5g0g105g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 350g463kcal9.2g11.2g42g0g
Kananmuna kuorineen punnittu119g150kcal13.1g0.4g10.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.8g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Kaurahiutale 70g262kcal10.1g39.9g5.1g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g5465kcal474g146.6g327.8g25.6g
Valittu annoskoko1834g2733kcal237g73.3g163.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna917g1366kcal118.5g36.7g82g6.4g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897