Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g6246kcal541.6g167.2g374.6g29.4g
Valittu annoskoko2096g3123kcal270.8g83.6g187.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna1048g1562kcal135.4g41.8g93.7g7.4g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897