Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g781kcal67.6g21g46.6g3.6g
Valittu annoskoko262g390kcal33.8g10.5g23.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna131g195kcal16.9g5.3g11.7g0.9g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897