Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1500g2490kcal285g0g150g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 500g662kcal13.2g16g60g0g
Kananmuna kuorineen punnittu170g214kcal18.7g0.5g15.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Kaurahiutale 100g374kcal14.5g57g7.3g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g7808kcal677.2g209.2g468.6g36.6g
Valittu annoskoko2620g3904kcal338.6g104.6g234.3g18.3g
Annoskoko puolitettuna1310g1952kcal169.3g52.3g117.2g9.2g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897