Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g1561kcal135.2g42g94g7.4g
Valittu annoskoko524g781kcal67.6g21g47g3.7g
Annoskoko puolitettuna262g390kcal33.8g10.5g23.5g1.9g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897