Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 150g198kcal3.9g4.8g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Kaurahiutale 30g112kcal4.3g17.1g2.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g2342kcal203g62.8g140.4g11g
Valittu annoskoko786g1171kcal101.5g31.4g70.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna393g586kcal50.8g15.7g35.1g2.8g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897