Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Palvikinkku HK 3%40g40kcal7.2g0.2g1.2g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Atria kevyt Perhenakki120g192kcal11.5g9g11.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1489kcal54.8g151.8g67.8g15.8g
Valittu annoskoko680g745kcal27.4g75.9g33.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna340g372kcal13.7g38g17g4g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055