Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g11g31kcal1.7g0.4g2.5g0g
Jasmiiniriisi, pirkka100g350kcal7g80g0.8g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)300g621kcal45g6.3g45.6g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g5g1.5kcal0g0.6g0g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)10g7kcal0.1g0.9g0.4g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)180g144kcal29.9g0g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Tilli mauste5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3588g2383kcal169.8g190.2g103.2g5.4g
Valittu annoskoko1794g1192kcal84.9g95.1g51.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna897g596kcal42.5g47.6g25.8g1.4g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228253