Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton500g540kcal113g0g9g0g
Pekoni atria250g875kcal37.5g0g75g0g
Sieni rouskut, suolattu 160g42kcal2.5g3.7g0.8g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g3589kcal317.2g18.6g237.4g9.6g
Valittu annoskoko1095g1795kcal158.6g9.3g118.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna548g897kcal79.3g4.7g59.4g2.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489