Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g500g550kcal105g0g13g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g10g16kcal0.9g3.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g1534kcal230g35.2g48g8.8g
Valittu annoskoko1362g767kcal115g17.6g24g4.4g
Annoskoko puolitettuna681g384kcal57.5g8.8g12g2.2g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006