Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1250g1796kcal200g0g111.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g250g275kcal5.8g7.8g25g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Aurajuusto150g510kcal30g0g43.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl32g45kcal1.5g2.9g3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g5303kcal479.6g25g366.6g2.6g
Valittu annoskoko1746g2651kcal239.8g12.5g183.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna873g1326kcal119.9g6.3g91.7g0.7g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022