Lämpimät leivättömät leivät

Viipaloi kesäkurpitsa vaakasuunnassa, asettele tasaiset siivut uunipellille tai vuokaan
lado päälle tonnikalaa ja ripottele hiukan pizzamaustetta.

lisää siivut juustoa ja pyöreät kurpitsan ulkosiivut "kanneksi"
Laita vielä toiset siivut juustoa.

200-asteiseen uuniin siksi aikaa että kurpitsat pehmenevät ja juusto sulaa kauniisti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 845g153kcal4.7g21.1g3.4g5.9g
Tonnikala öljyssä 490g929kcal132.8g0g44.1g0g
Edam 17%282g769kcal78.8g5.6g47.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g3701kcal432.6g53.4g190.8g11.8g
Valittu annoskoko1616g1851kcal216.3g26.7g95.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna808g925kcal108.2g13.4g47.7g3g
Arvot/100g100g115kcal13.4g1.7g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229204