Tortillalasange

Paista jauheliha ja sipulit rasvassa pannulla.

Mausta.

Lisää tomaattimurska ja ruokakerma.

Anna kiehahtaa.

Nosta levyltä.

Lisää hienonnettu persilja.

Laita reilun kokoiseen pyöreään tai suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan kerroksittain ohuelti kastiketta, tortilloja (leikkaa suorakaiteen muotoiseen vuokaan tortillat puoliksi) ja juustoraastetta.

Ripota pinnalle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa uunin ala/keskiosassa 10 - 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Miista
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnätortilla pirkka (Pirkka), annos 45g315g945kcal31.5g154.4g25.8g9.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi233g23kcal3.5g3.5g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g583g204kcal9.3g40.2g0.6g8.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Persilja 117g32kcal1.6g1.3g0.2g9.3g
Salsadippi (Pirkka), annos 100g175g79kcal3.5g14.4g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g175g630kcal49g3.5g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4718g6086kcal394.6g457.4g300.8g53.2g
Valittu annoskoko2359g3043kcal197.3g228.7g150.4g26.6g
Annoskoko puolitettuna1180g1522kcal98.7g114.4g75.2g13.3g
Arvot/100g100g129kcal8.4g9.7g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229493