Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 700g2244kcal187.4g0g167.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]140g473kcal16.8g0g51.8g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia100g150kcal17g0g9g0g
Juusto, mozzarella 60g156kcal11.2g0g12.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g6244kcal481.8g7g492.6g0.8g
Valittu annoskoko1075g3122kcal240.9g3.5g246.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna538g1561kcal120.5g1.8g123.2g0.2g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588