Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen100g144kcal20g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g34g119kcal2g25.9g0.6g0.7g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 70g27kcal2.3g2g1.1g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 12g36kcal0g8.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%40g48kcal1.2g1.8g4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 19g135kcal0.1g0g15.2g0g
Korppujauho 10g37kcal1.1g7.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1252g1273kcal65.2g112.6g61.4g13.8g
Valittu annoskoko626g637kcal32.6g56.3g30.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g318kcal16.3g28.2g15.4g3.5g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179