Feta-keittojuureslaatikko
Helppo lisäkeruoka
400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria
Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.
(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.
Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.
Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.
Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.
Lähde: www. karppaus.
Info
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa
Telle