Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g65g208kcal6.5g42.3g1.3g6.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g416kcal13g84.6g2.6g13.6g
Valittu annoskoko116g208kcal6.5g42.3g1.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna58g104kcal3.3g21.2g0.7g3.4g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.4g1.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774