Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g109g349kcal10.9g70.9g2.2g11.4g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g698kcal21.8g141.8g4.4g22.8g
Valittu annoskoko195g349kcal10.9g70.9g2.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna98g175kcal5.5g35.5g1.1g5.7g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.4g1.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774