Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g130g416kcal13g84.5g2.6g13.7g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g832kcal26g169g5.2g27.4g
Valittu annoskoko233g416kcal13g84.5g2.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna116g208kcal6.5g42.3g1.3g6.9g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774