Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g305g977kcal30.5g198.4g6.1g32.1g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1954kcal61g396.8g12.2g64.2g
Valittu annoskoko546g977kcal30.5g198.4g6.1g32.1g
Annoskoko puolitettuna273g489kcal15.3g99.2g3.1g16.1g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774