Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g436g1396kcal43.6g283.5g8.7g45.8g
Vesi336g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2791kcal87.2g567g17.4g91.6g
Valittu annoskoko780g1396kcal43.6g283.5g8.7g45.8g
Annoskoko puolitettuna390g698kcal21.8g141.8g4.4g22.9g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231774